Un producte de confiança

Xarcuteria Ibañez

A qui toca?

XARCUTERIA IBAÑEZ representa la quarta generació d’una família dedicada des de 1946 a elaborar embotits, pernils de la terra i tot tipus de carns selectes, mantenint la tradició i el costum combinat amb el saber fer i l’aplicació de noves tecnologies.

Paraules com implicació, confiança i atenció personalitzada defineixen a la nostra empresa; una empresa del sector càrnic dedicada a l’especejament, selecció i elaboració de tot tipus de carns selectes, on els nostres productes han estat acuradament elaborats, sotmetent-los a un estricte procés de selecció, tenint cura exhaustivament del gènere i els processos d’elaboració, el que ens permet avalar, garantir i afirmar que posem a la seva disposició productes de qualitat.
Les nostres instal·lacions – ubicades a Igualada, al ben mig de la Catalunya Central – són modernes, ocupades per càmeres frigorífiques i d’assecat, sala d’especejament i sala de producció de gran capacitat, on tenim maquinària d’alta tecnologia, en la qual elaborem tots els nostres productes en condicions òptimes i, sobretot, totalment saludables.

També disposem de personal especialitzat i en continu procés de formació; d’aquesta manera pretenem aconseguir un grau d’eficiència òptima en el desossat, tall i polit de peces de carn.

Per mantenir el procés de traçabilitat ben definit i clar en tot moment, hem desenvolupat un programa d’autocontrol de punts crítics (APPCC), que a través d’experts i les autoritats sanitàries, portem un control estricte de tots els processos.

Tots els nostres productes són sotmesos contínuament a diferents anàlisi per un laboratori exterior autoritzat.

Comptem amb logística pròpia, vehicles de diferents capacitats, tots ells amb equips de fred, aconseguint amb això no perdre en cap moment la cadena del fred i aconseguir no minvar ni variar les propietats organolèptiques del producte.

A XARCUTERIA IBAÑEZ fem una tasca constant per oferir un servei acurat i personalitzat en el qual intentem oferir el millor als nostres clients.